Dlastframe s'interessa per Ghosty Town!

Dlastframe és un blog dedicat al món de la animació i els videojocs.
El blogger de www.dlastframe.com s'ha posat en contacte amb nosaltres, els integrants de l'equip que vam fer el projecte de videojoc Ghosty Town.

Van assistir a la presentació pública que vam fer al Caixafòrum i volen publicar una entrada sobre el nostre projecte en el seu blog.

Evidentment serà un plaer formar part de les notícies sobre animació i videojocs que penjen a Dlastframe.
Us convido a visitar-los ja, i a tornar-hi quant parlin de Ghosty!


Dlastframe es un blog dedicado al mundo de la animación y los videojuegos.
Su blogger se ha puesto en contacto con nosotros.

Asistieron a la presentación pública que hicimos en el Caixafòrum y quieren publicar una entrada sobre nuestro proyecto en su blog.

Evidentemente será un placer formar parte de las notícias sobre animación y videojuegos de Dlastframe. Os invito a visitarlos ya, ¡y a regresar cuando hablen de Ghosty!

Avui que bufa el vent...

... i els mars estan agitats...



...i ja és evident que no només l'estiu queda lluny... sino també que la tardor és ben viva!

Tardor...

El meu perfil a Ediciona ja està 100% completat

Avui he completat tot el registre i ja tinc el perfil 100% completat. D'aquesta manera, seré visible a la home del portal d'Ediciona. A veure què m'aporta...

Pots visitar-lo clickant el link que he deixat a la columna dreta, en l'apartat GRANS WEBS, des de qualsevol pàgina d'aquest bloc. O bé entra-hi directament ara.

Màscares per Cre-Cre

Preparant unes adaptacions d'il.lustracions per fer unes màscares per a la nova Associació Cre-Cre (Crear i Créixer), per als seus tallers de conta-contes i teatre.

Ja formo part d'Ediciona.

Ediciona és un portal que posa en comú i en contacte als diferents professionals del món editorial.

Des d'avui, jo sóc un dels professionals que poden trovar-hi dins!

Ja podeu compartir les meves entrades al bloc!

Si voleu compartir les entrades al meu bloc via Facebook, Twitter, Blogger, Google Buzz o per mail (Gmail) ho podeu fer clickant a la icona corresponent el el link que surt al final de cada entrada.

No cada dia us donen permís per compartir a una servidora.... ;)

Aprovat el disseny per a la imatge gràfica de la Festa Major Molló 2010

La Comissió de festes de Molló acaba de comunicar-me que els agrada molt el disseny. Endevant!
K VNS A L FSTA? 


Videos de Ghosty Town

Després de la presentació oficial del joc ahir al Caixafòrum, us enllaço els videos de la intro del videojoc, a on s'explica la historia de l'Adam, el nostre protagonista.



... i el video del tràiler de presentació de videojoc. Esperem que us agradi.

Presentació de Ghosty Town al Caixaforum


El CaixaFòrum serà l’espai de presentació aquesta nit a les 19h dels projectes de fi de curs que els alumnes d’aquest màster del programa en Disseny i Creació de Videojocs de la UPC School van realitzar el passat curs 2009-2010, entre ells, el nostre projecte Ghosty Town.





En aquesta ocasió, s’ha convidat a Borja de Altolaguirre, European Licensing Executive (EMEA) i PR & Product Coordinator de Konami Digital Entertainment a Espanya, marca responsable d’un dels llançaments en videojocs més esperats dels darrers anys: Castlevania: Lords of Shadow.





Aquesta superproducció d’aventures i acció, produïda per Konami, ha estat desenvolupada íntegrament per l’estudi madrileny d’animació Mercury Steam. L’últim videojoc de la mítica saga Castlevania sortirà a la venda el proper 7 d’octubre per als suports PS3 i Xbox360.
Els alumnes del màster  tindrem l’oportunitat única de defensar, en tant sols 8 minuts!!!, els nostres treballs davant d’una de les marques més llegendàries del sector, Konami. ■

Presentació projecte Ghosty Town

El proper dimarts 5 d'octubre al Caixaforum de Barcelona, presentació dels projectes del màster en Videojocs i animació de la UPC en el que he participat.
El nostre projecte GHOSTY TOWN, del que us adjunto alguna captura perquè pogueu veure'l. 

A veure si us agrada...







Comparteix