BOTIGA/TIENDA/SHOP

BOTIGA/TIENDA/SHOP
BOTIGA/TIENDA/SHOP

DISSENY GRÀFIC / DISEÑO GRÁFICO - MAQUETACIÓ/N

Logotips i imatge corporativa, dibuix vectorial, maquetació i compaginació, creació i tancament de pdf's per imprempta, retoc digital i fotogràfic,... Logotipos e imagen corporativa, dibujo vectorial, maquetación y compaginación, creación y cierre de pdf's para imprenta, retoque digital y fotográfico,...
Creació del logo de l'empresa  Piluca i Cripín. Disseny de les bosses comercials de la marca, del flyer de presentació i dels originals de publicitat per a premsa (diferents formats segons publicació).
Tarjetes de visita. Creación del logo de la empresa Piluca y Crispín. Diseño de las bolsas comerciales de la marca, del flyer de presentación y de los originales de publicidad para prensa (diferentes formatos según publicación). Tarjetas de visita. 

Cartell i flyers per Caprabo.

(Treballs fets a Argentres. Il.lustracions de FontVella)Imatge gràfica La Postrería (Realizado en Jesse&James Design)
Imatge gràfica per el local La Postrería. Basat amb el paper de les parets del local es dissenyen les cartes de les especialitats de postres, tarjetes, bosses per emportar, etc. Imagen gráfica del local de la Postrería. Basado en el papel de las paredes del local se diseñan las cartas de las especialidades de postres, tarjetas, bolsas para llevar, etc. Disseny d'invitacions i detalls per a celebracions / Diseño de invitaciones y detalles para celebraciones 
punt de llibre / punto de libro
Disseny i elaboració de material de packaging per les marques Chic-Chiquilla i Anna&Robert. (a ABM ASIA) www.annarobert.es
(Més mostres de disseny per marroquinería / Más muestras de diseño para marroquinería)  
Imatge corporativa per elements de papereria per ABM ASIA (HongKong).  
 
Material de papereria per a l'empresa Argentres. / Diseños de material de papelería para Argentres. 
fulla comanda / hoja pedido
fulla pressupost compra / hoja presupuesto compra
Una altre opció / Otra opción
Maquetació díptic ONG Sida. Maquetación díptico ONG Sida.

Díptic guia ONG SidaRealizado en Jesse&James Design
Disseny invitació acte presentació nova botiga Montblanc per la revista Lady Golf Magazine. Diseño invitación acto presentación nueva tienda Montblanc por la revista Lady Golf Magazine.


Invitació acte Montblanc Lady Golf MagazineRealizado en Jesse&James DesignCartell Lady Golf Tour. El campionat de golf de la revista Lady Golf Magazine. També disseny dels díptics i mailings informatius de l'event. Cartel Lady Golf Tour. El campeonato de golf de la revista Lady Golf Magazine. También diseño de los dípticos y mailings informativos del evento.

Cartell Lady Golf Tour Realizado en Jesse&James Design
    
mDípMAQUEtic Lady Golf Tour Realizado en Jesse&James Design
Revista Lady Golf Magazine (Realizado en Jesse&James Design)
 
Revista Club Iradier
(Realizado en Jesse&James Design)
Revista Áccura
Revista centre esportiu Áccura
(Realizado en Jesse&James Design)
 
Elaboració de il·lustració i posterior disseny i maquetació del díptic per a la 5ª edició dels Premis Ramon Llull de Recerca. 
Cartell Festa Major Molló (Ajunt.Molló)
Cartell Expo. Filatèlia (Cercle Fil. Ripollet)
Cartell campanya Renault (Automòvils Pruna)
Cartell campanya Renault (Automòvils Pruna)
Cartell Festa Major Molló (Ajunt.Molló)
Taula vinilada amb vinil amb collage de fotografies dels treballs realitzats per l'empresa Argentres.
Si necessites un cartell pots sol.licitar pressupost sense compromís. Si ecesitas un cartel puedes solicitar presupuesto sin compromiso.