OBRA EDITADA

L'entrada i la il.lustració, que vaig fer per la meva amiga Silvia, va inspirar l'entrada de l'escriptora Victòria Cardona al seu blog del Criatures.cat. / La entrada y la ilustración, que hice para mi amiga Silvia, inspiró la entrada de la escritora Victoria Cardona en su blog del Criatures.cat.
 SURT felicita el nadal amb una il.lustració meva
La Fundació de dones Surt m'ha demanat la cessió d'una il·lustració per poder felicitar el nadal. Un plaer!

Surt és una entitat social amb l’objectiu de facilitar el procés d’incorporació de les dones al mercat de treball, especialment aquelles que es troben en situació de major vulnerabilitat, desenvolupant un projecte innovador i transformador de la societat actual, basat en el projecte personal de cada dona i els estudis i recerques que permetin mesures d’actuació. 
La Fundación de mujeres Surt me ha pedido la cesión de una ilustración para poder felicitar la navidad. ¡Un placer!

Surt es una entidad social con el objetivo de facilitar el proceso de incorporación de las mujeres al mercado de trabajo, especialmente aquellas que se encuentran en situación de mayor vulnerabilidad, desarrollando un proyecto innovador y transformador de la sociedad actual, basado en el proyecto personal de cada mujer y los estudios y búsquedas que permitan medidas de actuación. 
Il·lustracions per al llibre multilingüe Geografia per a 1r d'ESO de la col.lecció La Clau Lingüística, dins el Projecte Educar en la Diversitat de L'associació punt d'intercanvi de Barcelona.

Treballs de model·lat en plastilina per a clients de abm asia (HongKong). 
Model·lat d'animals i transports, amb estètica infantil, fotografiant tot el procés per usar les fotos com a guies visuals perquè els nens puguin repetir les figures fent-les ells.Cartell per a la XIV Exposició Filatèlica, Numismàtica i de Col·leccionismeCartell per a la Festa Major de Molló 2010.

Cartells per al concecionari Automòvils Pruna  (Renault) de Granollers per a la seva campanya ¡Por supuesto que sí!

 Il·lustracions de Els llibres de la Nur www.puntintercanvi.orgIl·lustració per a la revista Lady Golf Magazine.Realizada en la agencia de publicidad Jesse & James Design.
Il·lustracions per a les portades de varis números del Magazine del club esportiu i social Iradier Club Mujer Realizada en la agencia de publicidad Jesse & James Design.


Publicacions Online: (per a la revista virtual elfos (Escritos de Leyendas, Fantasía y Obras Similares) www.elfos.org i per a www.literaturas.com)

El sapito