Entrega premis "Lactància i criança"

En español al final :)


Us deixo l'enllaç al reportatge fotogràfic de l'entrega de premis del Concurs bianual de contes il·lustrats "Lactància i criança". En ell trobareu una mostra de les il·lustracions presentades.
El concurs, organitzat per la Federació Catalana de Grups de Suport a Lactància Materna, té l'objectiu de normalitzar la lactancia materna en la literatura infantil.



La madre que sabía hablar con las estrellas

Aquestes són les il.lustracions que vam presentar juntament amb el text de Maria Isabel García de Jalón, comadrona de Barcelona, assessora i experta en lactància materna.



Estas son las ilustraciones que presentamos junto con el texto de Maria Isabel García de Jalón, matrona de Barcelona , asesora y experta en lactancia materna.











Os dejo el enlace al reportaje fotográfico de la entrega de premios del concurso de cuentos ilustrados "Lactáncia y crianza". En el mismo, tenéis una muestra de las ilustraciones presentadas.
Organizado por la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna, tiene el objetivo de normalizar la lactancia materna en la literatura infantil.