BOTIGA/TIENDA/SHOP

BOTIGA/TIENDA/SHOP
BOTIGA/TIENDA/SHOP

Les educadores dels crancs! / Las educadoras de los cangrejos

En 15 dies, la meva filla acabarà el seu curs escolar. Ha anat a la llar bressol Rosetó de Barcelona que no em cansaré de recomenar... Ahir van fer una exposició amb les "obres d'art" dels nostres petits artístes acompanyada d'una copeta de cava.
Vam aprofitar per agraïr amb un regal la dedicació i amor amb què les educadores han cuidat als nostres fills tot l'any.
Per acompanyar el regal vaig fer dues il.lustracions per poder firmar tots els pares dels nens i nenes de la classe dels Crancs. Gràcies Zaida i Sandra!!!

En 15 días mi hija acaba el curso en su escuela infantil. Ha ido a la escuela infantil Rosetó de Barcelona que no me cansaré de recomendar... Ayer hicieron una exposición con las "obras de arte" de nuestros pequeños artístas acompañada de una copita de cava.
Aprovechamos la ocasión para agradecer con un regalo la dedicación y amor con que las educadoras han cuidado a nuestros hijos todo el año.
Para acompañar el regalo hice dos ilustraciones para poder firmar todos los padres de los niños y niñas de la clase de los Cangrejos. Gracias Zaida y Sandra!!!