BOTIGA/TIENDA/SHOP

BOTIGA/TIENDA/SHOP
BOTIGA/TIENDA/SHOP

Nou projecte infantil! / ¡Nuevo proyecto infantil!

Estic molt il.lusionada amb un nou projecte infantil que barrejarà diferents disciplines! ara però tinc moooolta feina ja que el temps ens va a la contra, com quasi sempre amb aquestes coses! us en deixo pel moment un tastet dels primers esboços dels protagonistes. Com ho veieu?¡Estoy muy ilusionada con un nuevo proyecto que mezclará diferentes disciplinas! ahora tengo muuuucho trabajo ya que el tiempo se nos hecha encima, ¡como casi siempre con estos temas! Os dejo por el momento, como aperitivo, los primeros bocetos de los protagonistas. ¿como lo veis?

2 comentaris:

Victoria ha dit...

Mònica. Jo els veig molt bufons, dinàmics i simpàtics... Segueix. Ja saps que si estigués a la meva mà il.lustraria alguna pàgina dels meus llibres en que parlo que els valors es transmeten i, com que un valor important és el de l'alegria, allà els posaria. Petons...

Mònica Roca Il·lustració ha dit...

Gràcies Victòria! m'encantaria il.lustrar els valors que intentes transmetre amb la teva feina... no es poden perdre! i si...alegria alegria! ara més que mai amb la que cau!