Llibre TBO4JAPAN a la venda! / Libro TBO4JAPAN en venta!


(en español al fondo ;) )

Hola a tots!!! estic molt contenta d'anunciar-vos que, a partir de la setmana vinent, ja estarà disponible el llibre TBO4JAPAN. El llibre és el recull de totes les il.lustracions que hem donat il.lustradors i autors de còmic per recollir fons per les víctimes del terratrèmol del Japó. Pel moment ja portem 5000 euros!!! Podeu veure i participar a les subastes aquí.

Es distribuirá a la fira del llibre ( STANDS de Dibbuks, El Aventurero, Generación X, i potser també a Phanta Rei ). I també començarà a distribuir-se en les botigues de còmics a través de SD, i esperem que també a la Fnac i Casa del Libro.





Hola a todos! estoy muy feliz de anunciaros que, la semana que viene, estará finalmente ya disponible el libro de TBO4JAPAN. El libro es el recopilatorio de todas las imágenes que ilustradores y autores de cómic, hemos donado para recaudar fondos para las víctimas del terremoto de Japón. Por el momento ya llevamos 5000 euros!!! podéis ver y participar en las subastas aquí.

A partir de esa fecha se distribuirá en la feria del libro ( STANDS de Dibbuks, El Aventurero, Generación X, y puede que también en Phanta Rei ). A su vez en esas mismas fechas empezará su distribución en las tiendas de comics a través de SD, y esperemos que también en la Fnac y Casa del Libro.


1 comentari:

Mònica Roca Il·lustració ha dit...

Podeu comprar-lo al web de l'editorial / podéis comprarlo en la web del editorial http://www.dibbuks.com/tienda/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=226%20