Petits reis i reines / Pequeños reyes y reinas

Avui us porto una sencilla manualitat que podeu fer a casa amb els petits. Una corona per la petita realesa! :)

L'Associació Cre-Cre (Crear i créixer) té aquesta tarda un nou taller de psicomotricitat per als nens i nenes de fins a 3 anys. Es jugarà a "seguir al rei" (tots els jugadors van en filera. El que va davant, és el rei. Tot el que fa el rei, s'ha d'imitar.). Així que he fet una corona molt sencilla i fàcil de fer.
A una planxa de fimo he re-dibuixat la silueta de la corona. Així tindrem una corona molt més suau, flexible i agradable al tacte que no pas feta amb cartolina. Un cop retallada la he pintat una mica amb pintura tèmpera que porta purpurina... així imitem les joies de la corona!!!! que no falti el luxe i l'opulència!!! ;)




Hoy os traigo una sencilla manualidad que podéis hacer en casa con los pequeños. ¡Una corona para la pequeña realeza! :)

La Asociación Cre-Cre (Crear y crecer) tiene esta tarde un nuevo taller de psicomotricidad para los niños y niñas de hasta 3 años. Se jugará a "seguir al rey" (todos los jugadores van en hilera. El que va delante, es el rey. Todo el que hace el rey, se tiene que imitar.). Así que he hecho una corona muy sencilla y fácil de hacer.

En una plancha de fimo he redibujado la silueta de la corona. Así tendremos una corona mucho más suave, flexible y agradable al tacto que si fuera de cartulina. Una vez recortada ,la he pintado un poco con pintura témpera con purpurina... ¡¡¡así imitamos las joyas de la corona!!! ¡¡¡que no falte el lujo y la opulencia!!! ;)

2 comentaris:

.m ha dit...

Oh, fantàstica!
On compres el material (la cartolina-espuma, i la pintura amb purpurina)?

Mònica Roca Il·lustració ha dit...

Hola! gràcies! ;)
el material és tot de la cooperativa Abacus, barat, barat. Pintura a l'aigua, que no embruta i es neteja molt bé. Duu un pincell una mica rígid amb el que és molt fàcil aplicar la pintura sense que la purpurina embruti i innutilitzi els pincells convencionals. I la cartolina-espuma que comentes, el fimo, n'hi ha de diferents mides, aquesta feia uns 50x70 cm, i en tens amb diferents colors. És molt agradable al tacte i de bon retallar, no s'arruga, etc.
Avui al taller la mires bé.

Gràcies.